Obrazek

Pora na rabarbar!

  • Porady

Wreszcie przyszła do nas wiosna! A z nią pełen koloru i smaku rabarbar. Mało kto jednak wie, że poza walorami wzrokowymi, jak i oczywiście smakowymi, ma on nam do zaoferowania wiele dobrego! Co w sobie skrywa, czy każdy powinien go spożywać? Czy może być stosowany… Czytaj dalej »Pora na rabarbar!

Udostępnij:

Spring Rolls

I stało się! Wreszcie nadeszła upragniona, cierpliwie wyczekiwana, wyglądana zza okna – wiosna! Nie ta udawana z początku kwietnia, chowająca się za puchem śniegu i przeszywająca mrożącym spojrzeniem. A ta najprawdziwsza, słoneczna, kojąca ciepłem, majowa. I tak jak większość kulinarnych blogów tak i my postanowiłyśmy… Czytaj dalej »Spring Rolls

Udostępnij:

Sposób na tofu

  • Porady

Tofu to bez wątpliwości doskonałe źródło białka dla osób na diecie roślinnej. Niestety, wciąż wielu z nam kojarzy się z pozbawionym smaku produktem, które ciężko zastosować w naszej kuchni poza typowym azjatyckim curry. Dlaczego warto włączyć je do swojej diety i jak to zrobić? Czym… Czytaj dalej »Sposób na tofu

Udostępnij: